Skorna som passar till allt

Med rötterna i retro- och vintagetrenderna har Jeffrey Campbell lyckats ta fram en modern modetrend anpassad för vardagen. Världen över har skorna prisats för sin form och funktion. Det är knappas någon överraskning att märket idag syns i så gott som alla välsorterade skobutiker i över hela Europa – men faktum är att detta till och med har blivit en internationell succé, så väl USA, Asien, Kanada och Australien är alla hemvist för Jeffrey Campbells popularitet!

Jeffrey Campbell har skorna som passar alla tillfällen, vare sig det handlar om att piffa till den vardagliga outfiten med ett par uppseendeväckande skor som står ut från sin omgivning eller om du ska matcha dem med ett specifikt tema. På senare tid har Jeffrey Campbell vuxit till att bli ett av de allra mest uppskattade tillverkarna och har idag ett mycket populärt varumärke, förknippat med ikonisk stil kombinerat med hög kvalité. Med sin relativt konkurrenskraftiga prissättning har detta blivit den moderna tidens festsko!

Möjligen främst igenkända för sin mest kända modell med nitar längs hälen och klacken, producerar Jeffrey Campbell idag ett flertal varierade modeller i olika utföranden och färger – många väldigt unika i sin formgivning, vilket garanterat kommer att generera många komplimanger när du har dem på dig på fester och andra sammankomster. I takt med att kollektionen som helhet har utökats så har Jeffrey Campbell strävat mot att få fram en enhetlig linje i sin design. De eftersöker hela tiden ny inspiration, fler koncept och fräscha detaljer som alla samverkar för att bygga upp en spännande slutprodukt. Som om du tycker om skorna från Jeffrey Campbell är det antagligen tack vare den passion och tid som läggs ner för att ta fram dessa skor!


Rabatter

Använd dessa rabattkoder för att köpa billiga skor:

Spartoo

Brandos

Nelly

billiga skor med rabatt

 

Länkar

Våra partners

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)